Voor wie we werken

Doen waar je goed in bent, daar houden we van. Onze partners zijn bedrijven die websites of applicaties maken en ons zien als hun hostingafdeling. We kennen elkaar goed, weten wat er speelt en we staan altijd voor ze klaar.

Partners betrekken ons in een vroeg stadium bij nieuwe projecten. Wij adviseren over de te gebruiken software, security en schaalbaarheid. We maken samen Playbooks waarin alles staat wat wij samen hebben afgesproken. Bij nieuwe projecten gaat er zo geen tijd verloren.

Digital agencies

Digital agencies maken websites en online campagnes.

Voor digital agencies is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Zij werken voor grote merken en krijgen regelmatig te maken met piekbelasting bij grote campagnes of media aandacht.

Bereikbaarheid en snelheid is bij deze campagnes enorm belangrijk. Een eerste indruk maak je maar 1 keer.

Software agencies

Software agencies ontwikkelen online applicaties.

Voor software agencies is het belangrijk dat zij code kunnen testen, eenvoudig kunnen deployen en een standaard template hebben om snel nieuwe servers op te kunnen zetten.

Technisch diepgaand overleg en debugging skills zijn hierbij erg belangrijk. Wij staan klaar als dat nodig is.

Fans

Exonet is gegroeid door al onze ambasadeurs die overal uitdragen hoe fijn het is om met ons te werken. We hebben veel te danken aan deze mond-tot-mond reclame.

Onze fans kennen ons al jaren, eten graag een frietje mee en mogen ons altijd bellen.

Enterprise

De enterprise klanten die wij bedienen zijn zeer afhankelijk van de applicaties die zij bij ons draaien. Zij stellen hoge eisen aan security en compliancy, ontvangen maandelijkse raportages en schakelen met ons als zij nieuwe eisen hebben door bijvoorbeeld het aanvragen van een bankvergunning of nieuwe wetgeving.

Get Ready

We begrijpen heel goed dat je liever bezig bent met (software)-ontwikkeling, in plaats van het beheren van een hosting omgeving.

Laten we eens met elkaar in contact komen om te kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten, zodat wij je vol passie kunnen vertellen hoe leuk hosting ook kan zijn.

Challenge accepted