Hosting totaaloplossingen gericht op betrouwbaarheid en service.

Over Exonet

Maak kennis met Exonet

Exonet is sinds haar oprichting in 2002 een winstgevende aanbieder van hosting totaaloplossingen. Vanuit ons kantoor in Doetinchem werken wij met een talentvol team aan onze dienstverlening.

Betrouwbaar

Wij doen iets goed of wij doen het niet. Wij hebben bewust gekozen voor een select aantal producten waar wij ons helemaal in gespecialiseerd hebben. Door een combinatie van onze specifieke kennis van hosting oplossingen, uitstekende apparatuur en faciliteiten zijn wij een hostingpartner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

Persoonlijke service

Indien u een vraag of probleem heeft dan is het natuurlijk belangrijk dat u snel wordt geholpen. Als u ons belt heeft u direct iemand met verstand van zaken aan de lijn. Zonder wachttijden, menu's of doorverbinden. Omdat geen klant hetzelfde is denken wij graag mee met wat voor u de beste oplossing is. Het aanbieden van een product stopt bij ons dan ook niet bij de oplevering. Wij adviseren klanten pro-actief en assisteren bij implementaties van nieuwe oplossingen.

No-nonsense

Wij houden van no-nonsense en laten onze producten graag voor zichzelf spreken. Wij houden u daarom niet vast met lange betaal- of opzegtermijnen maar met de kwaliteit van onze diensten en service.

Investeringen

Wij zijn geen prijsstunter, wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs. Wij hebben bewust gekozen voor een aanpak die ruimte overlaat voor investeringen in de beste apparatuur en persoonlijke service voor u als klant. Doordat wij gekozen hebben voor de beste apparatuur en leveranciers op de markt kunt u er op rekenen dat wij altijd de laatste technieken toepassen en voldoende capaciteit hebben.

Maatwerk

Iedere omgeving is weer anders. Wij inventariseren uw eisen en wensen en maken een plan dat daar naadloos op aansluit. In overleg met u nemen wij de gehele technische realisatie voor onze rekening zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om onze dienstverlening verder toe te lichten.