Team

Een dreamteam. Dat is het.

Samen hebben we meer dan 150 jaar professionele hosting ervaring en dat merk je als je met ons werkt.

We houden niet van hiërarchie of politiek. Iedereen is anders, maar we hebben allemaal dezelfde passie voor internet en techniek. Daarin willen we de beste zijn en vinden we het leuk om elkaar uit te dagen.

We zijn echte techneuten, geen cowboys.

Een bijzonder team, met bijzonder fijne mensen. Voor sommige organisaties de ruggengraat van hun bedrijf, voor ons gewoon hele fijne collega’s.

Collega's

robin 🧙🏻‍♂️

jesper 🔋️

robbin 🤷🏻‍♂️

sven 🥽

floris 🤘🏻

tom 🎧

sonny 😄

tristan ☕️

andreas 🍪️

ramon 👌🏻

henk 👪

marees 🧚🏼‍♀️️

stefan 📸️

boudewijn 🧱

sietze 🏍

Ben jij de volgende?

Exonet is gegroeid door vakgekte, het altijd mee kunnen gaan met de nieuwste dingen die er spelen. Hierdoor kan Exonet haar klanten toekomstbestendig maken. Dit maakt dat we voorop lopen in de branche, en tevens zorgen dat het eigen werk voor ons team interessant blijft.

Maar, om voorop te blijven lopen hebben we natuurlijk de beste mensen nodig. De extra stap die we onze klanten beloven, beloven we ook aan onze medewerkers.

Benieuwd naar onze vacatures?

  • System Engineer

    Als System Engineer weet jij complexe technische vraagstukken van onze klanten en andere engineers te analyseren en op te lossen. Jij bedenkt en implementeert complexe omgevingen op een reproduceerbare manier door middel van orchestration. Daarnaast beheer je infrastructuur en ben je constant bezig om interne processen te automatiseren en te optimaliseren.

  • Support Engineer

    Als Support Engineer weet jij wat er nodig is om onze klanten blij te maken en te houden. Je lost problemen op, beheert en optimaliseert servers, zet nieuwe serveromgevingen op en adviseert klanten om het meeste uit hun website of webapplicatie te halen.