Wat we ook doen

Onze managed servers zijn standaard zeer compleet. Toch bieden we allerlei diensten die het feest compleet maken. Neem gerust contact op voor meer informatie over onderstaande diensten.

Direct bestellen

DomeinenSSL-Certificaten

Domeinnamen

We zijn direct aangesloten bij alle bekende registrars. Hierdoor kunnen we jouw domeinnamen eenvoudig beheren. Dat doen we al voor zo'n 30.000 domeinnamen!

SSL-Certificaten

Websites en applicaties kunnen niet meer zonder SSL-certificaat. Het beheer kan veel werk zijn en moet goed bewaakt worden. We nemen je dit proces uit handen en zorgen dat het werkt.

Loadbalancing

Als één server niet meer voldoende is, is het tijd om te gaan loadbalancen. Onze loadbalancers ondersteunen SSL-offloading, IPv6, HTTP2 en meer. De loadbalancers zijn uiteraard dubbel uitgevoerd en zijn met maarliefst 10Gbit/s verbonden met het internet.

VPN / Deep Packet Inspection

Ons network security cluster is een dubbel uitgevoerde set next-generation firewalls. Op dit cluster bieden wij diverse veilige VPN diensten aan. Handig als een applicatie alleen vanuit een beveiligd bedrijfsnetwerk bereikbaar mag zijn. Ook is het mogelijk om netwerkverkeer te analyseren en beveiligen.

Logging en observability

Goed log management is een belangrijke schakel in kritische omgevingen. We bieden hiervoor kant en klare oplossingen die je in staat stellen om alle logs op één plek inzichtelijk te maken. Met deze logfiles maak je dashboards, grafieken en alerts. Natuurlijk helpen wij je om dit in te richten.

Container diensten

Voor applicaties die in containers kunnen draaien bieden we alles wat je nodig hebt. We ontwerpen, builden, deployen en orchestreren jouw containers op infrastructuur naar keuze.

Vraag offerte aan

We begrijpen heel goed dat je liever bezig bent met (software)-ontwikkeling, in plaats van het beheren van een hosting omgeving.

Laten we eens met elkaar in contact komen om te kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten, zodat wij je vol passie kunnen vertellen hoe leuk hosting ook kan zijn.

Challenge accepted