Security & Compliance

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Dat zeggen we en dat doen we, maar dat maken we ook graag aantoonbaar. Om deze reden zijn we al sinds 2015 gecertificeerd voor drie normen. Jaarlijks worden onze procedures door een geaccrediteerde organisatie getoetst op basis van de normen ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. We vinden het belangrijk om te voldoen aan de strengste eisen, maar toch flexibel en wendbaar te blijven. Die combinatie is heel belangrijk voor ons en onze klanten. Wel de lusten, niet de lasten.

ISO-gecertificeerde hosting is voor veel van onze klanten een vereiste. Door onze certificeringen kunnen zij naar hun klanten aantonen dat zaken goed geregeld zijn. De norm is de norm, dus zij weten direct welke zaken wij aantoonbaar in orde hebben. Dat is wel zo prettig. Toeleveranciers van zorgorganisaties die te maken hebben met patiëntgegevens, zoals softwareleveranciers, kunnen profiteren van ons NEN 7510 certificaat. Heb je speciale wensen of uitdagingen om compliance gebied? We schrikken niet snel, neem gerust contact op.

Certificeringen

ISO-gecertificeerde hosting is voor veel van onze klanten een vereiste. Door onze certificeringen kunnen zij naar hun klanten aantonen dat zaken goed geregeld zijn. De norm is de norm, dus zij weten direct welke zaken wij aantoonbaar in orde hebben. Dat is wel zo prettig.

Toeleveranciers van zorgorganisaties die te maken hebben met patiëntgegevens, zoals softwareleveranciers, kunnen profiteren van ons NEN 7510 certificaat.

Ben je zelf van plan om ISO certificeringen te gaan halen? We vertellen je graag onze tips en tricks! Dat doen we vaker.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm. Met ISO 9001 tonen we aan dat we voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Daarnaast beoordelen we periodiek al onze leveranciers en worden afdelingen als de financiële administratie, development en sales onder de loep genomen.

ISO 27001

Door ISO 27001 weet je dat we voldoen aan de standaard op het gebied informatiebeveiliging. Wat je daar van merkt? We testen onze code uitvoerig, een goed beveiligd kantoor, we versturen gevoelige data op een slimme manier en we helpen je alleen als je een bevoegd contactpersoon bent.

NEN 7510

Tech startup in de zorg? NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Doordat we ook NEN 7510 gecertificeerd zijn weten onze partners dat het hosten van zorgapplicaties voldoet aan alle gestelde eisen. Dit geldt uiteraard voor alle applicaties die wij hosten.