Next-level managed hosting

Jij regelt de code en wij doen de rest. Wij kiezen de bouwstenen die nodig zijn om alles perfect te laten draaien en we schakelen direct met jouw developers. We ontzorgen je en we sluiten onze processen op elkaar aan. En als er opeens iets niet meer werkt? Dan springen wij ons bed uit en debuggen tot het is opgelost.

Onze bouwstenen bestaan uit honderden bekende opensource projecten en public cloud diensten. Door jarenlange ontwikkeling bevatten deze bouwstenen al onze "best practices" en kunnen we snel meebewegen met de wensen van onze klanten. Om fouten te voorkomen en stabiliteit te garanderen testen we wijzigingen zo veel mogelijk geautomatiseerd.

Onze diensten worden volledig beheerd met playbooks. Playbooks zijn recepten die alles bevatten wat er op een hosting omgeving draait. Alle wijzigingen die wij doen zijn ook inzichtelijk via versiebeheer. Hierdoor is het ook mogelijk dat onze klanten zelf wijzigingen voorstellen middels pull requests. Zo maken we onze diensten toekomstbestendig, veilig en consistent.

Dit vinden wij heel normaal

All-in

We streven in iedere samenwerking naar de beste service en kwaliteit, zonder concessies. We factureren daarbij geen uren, zodat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn en wij de tijd kunnen nemen om ons werk écht goed te doen. Onze service is daarom "all-in".

Pre-investment

We gaan het liefst lange termijn samenwerkingen met onze klanten aan, maar we houden niet van lange contracten. We werken niet met eenmalige kosten en onze diensten zijn per maand opzegbaar. Zo investeren wij vooraf in iedere samenwerking en zetten we iedere dag ons beste beentje voor.

Devops

We zorgen ervoor dat we jouw development pipelines naadloos aansluiten op de deployment naar onze infrastructuur. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten.

Get Ready

We begrijpen heel goed dat je liever bezig bent met (software)-ontwikkeling, in plaats van het beheren van een hosting omgeving.

Laten we eens met elkaar in contact komen om te kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten, zodat wij je vol passie kunnen vertellen hoe leuk hosting ook kan zijn.

Challenge accepted