Cases

Greenberry

Greenberry is een strategisch ontwerpbureau. Zij ontwerpt digitale producten die met elkaar gemeen hebben dat deze impact hebben op het dagelijks leven van mensen.

Greenberry werkt voor partijen als Achmea, Centraal Beheer, De Rijksoverheid en diverse mediabedrijven. De klanten van Greenberry stellen zeer hoge eisen aan security en compliance. Exonet is voor Greenberry hun vaste hostingpartner.

Naast het leveren van managed servers en clusters zijn we ook sparringspartner. We gaan met Greenberry mee naar hun klanten om zo samen tot de beste resultaat te komen.

Coming soon...

WebIQ / Futurestore Arnhem

WebIQ is een full service webdevelopment team gevestigd in Arnhem. Zij zijn gespecialiseerd in e-commerce en content management en zijn wij constant bezig met nieuwe innovaties. Eén van die innovaties is Futurestore Arnhem.

In deze case zal Kasper van WebIQ vertellen over onze jarenlange samenwerking en hoe zij met Futurestore Arnhem gaan innoveren om retail toekomstbestendig te maken.

Red je pakketje

Redjepakketje is gespecialiseerd in het verzorgen van “same day delivery” van pakketten. Dagelijks zorgen zij ervoor dat pakketten van o.a. bol.com nog diezelfde dag bij de ontvanger zijn.

In deze case zie je hoe cruciaal de samenwerking met Exonet voor Redjepakketje is en hoe zij de toekomst van pakketbezorging zien.

Ben jij onze volgende case?

We begrijpen heel goed dat je liever bezig bent met (software)-ontwikkeling, in plaats van het beheren van een hosting omgeving.

Laten we eens met elkaar in contact komen om te kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten, zodat wij je vol passie kunnen vertellen hoe leuk hosting ook kan zijn.

Challenge accepted