Cases

Future Store Arnhem

Bijdragen aan de toekomst van winkelen. Dat is wat we doen voor Future Store Arnhem. In deze casevideo zijn we op bezoek bij Kasper Kwant en zijn team.

Future Store Arnhem ontwikkelt tientallen technische innovaties om retail toekomstbestendig te maken. Deze innovaties hebben verbinding met het hostingplatform bij Exonet, waarbij beschikbaarheid en informatiebeveiliging van groot belang zijn. Het is indrukwekkend om te zien hoe zij al deze innovaties met elkaar verbonden hebben.

Greenberry

Greenberry is een strategisch ontwerpbureau. Zij ontwerpt digitale producten die met elkaar gemeen hebben dat deze impact hebben op het dagelijks leven van mensen.

Greenberry werkt voor partijen als Achmea, Centraal Beheer, De Rijksoverheid en diverse mediabedrijven. De klanten van Greenberry stellen zeer hoge eisen aan security en compliance. Exonet is voor Greenberry hun vaste hostingpartner.

Naast het leveren van managed servers en clusters zijn we ook sparringspartner. We gaan met Greenberry mee naar hun klanten om zo samen tot de beste resultaat te komen.

Ben jij onze volgende case?

We begrijpen heel goed dat je liever bezig bent met (software)-ontwikkeling, in plaats van het beheren van een hosting omgeving.

Laten we eens met elkaar in contact komen om te kijken of we met elkaar kunnen samenwerken.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten, zodat wij je vol passie kunnen vertellen hoe leuk hosting ook kan zijn.

Challenge accepted