Nieuws

Nieuwe website!

Gepubliceerd op dinsdag, 14 mei 2013 door Robin Mulder

Na 6 jaar trouwe dienst van onze oude website werd het tijd voor een nieuwe website. Belangrijk daarbij waren een fris nieuw uiterlijk, hernieuwde focus op onze belangrijkste diensten en te blijven voldoen aan de moderne technische eisen.

De hele website heeft een nieuw uiterlijk gekregen met handgetekende illustraties en volledig nieuwe teksten. Hierbij ligt de nadruk op ons Cloud Platform en de diensten die daarop draaien.

Wij lopen technisch graag voorop en onze website is daar geen uitzondering op. Zo maken we gebruik van de laatste webstandaarden zoals HTML5 en CSS3, gebruiken we een responsive design en is alles ook volledig geoptimaliseerd voor Retina (HiDPI) schermen. Een responsive design betekend dat de website zich dynamisch aanpast aan het scherm formaat, zo ziet de website er ook optimaal uit op bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Ook ons klantenportal is in het nieuwe jasje gestoken. In het afgelopen half jaar zijn daar weer veel nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd zoals het inzien en beantwoorden van tickets, verbeterde statistieken van virtuele servers, het inzien van gemaakte backups en het opvragen van domeinnaam tokens.

Het bestellen van producten is verder geoptimaliseerd en het is nu mogelijk om aan het einde van de bestelling direct automatische incasso af te sluiten met een online ondertekening.

Uiteraard blijven wij doorontwikkelen aan onze klantenportal en het bestellen van producten om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht u nog iets specifieks missen dan horen wij dat graag.

Wij zullen vanaf nu sociale media meer gaan toepassen om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Volg ons dus op Twitter of like ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Uw feedback over de nieuwe website lezen we daar ook graag!