Nieuws

Nieuwe vacatures

Gepubliceerd op woensdag, 08 oktober 2014 door Jesper Weiland

Exonet groeit en is op zoek naar mensen om ons team te versterken. De informele sfeer, het werken met de nieuwste technieken, de interessante klanten en projecten maken ons tot een leuk bedrijf om voor te werken.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Junior Support Engineer

Je werkzaamheden bestaan uit het bieden van klantenservice en het eerste aanspreek punt zijn voor onze klanten via telefoon en e-mail. Ook voer je zelf technische handelingen uit en bedenk je oplossingen voor technische problemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een 2e lijns functie.

(Senior) System Engineer

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van complexe technische vragen, het analyseren van problemen, implementeren van oplossingen en het geven van advies. Daarnaast beheer je infrastructuur en ben je pro-actief bezig om systemen te monitoren en storingen te voorkomen.

(Senior) Software Engineer

Je werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen aan onze interne automatisering, klantenportal en REST API. Wij ontwikkelen de webapplicaties op een hoog niveau met technologieën zoals PHP, MySQL, MongoDB, Laravel, CakePHP, Bootstrap, AngularJS, HTML5 en CSS3. Daarnaast gebruiken wij altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van frameworks, testing en deployment.

Ben of ken je iemand die geschikt is voor één van deze vacatures? Stuur dan je CV en motivatie naar Jesper Weiland.