Nieuws

Onze ISO9001, ISO27001 en NEN7510 certificaten zijn verlengd!

Gepubliceerd op maandag, 13 maart 2017 door Marees Bevers

Onze klanten weten dat wij er alles aan doen om onze service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau te brengen en te houden. Wij willen onze zaken altijd goed op orde hebben! Om aan alle eisen te kunnen voldoen die hieraan verbonden zijn, en die we onszelf opleggen, zijn wij in 2014 de weg ingeslagen om ons te laten certificeren. In maart 2015 brachten wij u het goede nieuws dat wij de certificaten ISO9001, ISO27001 en NEN7510 hadden behaald.

Ondanks dat er certificaten zijn behaald, blijft er altijd ruimte voor verbetering. We moeten onszelf scherp houden. Daarom vindt er elk jaar een interne en externe audit plaats. Al onze processen worden dan nogmaals doorlopen en waar nodig aangepast en/of bijgeschaafd. Dit zijn processen rondom algemeen kwaliteitsmanagement (ISO9001), informatiebeveiliging (ISO27001) en de strikte normen van de gezondheidszorg (NEN7510). Eind januari van dit jaar hebben wij de auditors van DNV-GL op bezoek gehad om ons op al deze punten te toetsen. Wij zijn er trots op dat we kunnen melden dat we nog steeds aan alle eisen en normen van onze certificering voldoen.

Wat betekent dit voor onze klanten? Doordat we wederom aantoonbaar aan deze strikte normen voldoen is het voor bedrijven en overheidsinstellingen met de strengste eisen nog makkelijker om diensten bij Exonet af te nemen en te profiteren van onze kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en service. We zijn er van overtuigd dat we onze klanten hiermee beter van dienst kunnen zijn. Bent u nog geen klant van ons of wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.