Hosting totaaloplossingen gericht op betrouwbaarheid en service.

Over Exonet

Referenties

MSI is producent van diverse hardware en al meer dan 20 jaar één van de wereldwijde marktleiders op dit gebied met meer dan 12.000 werknemers.

Voor MSI hosten wij honderden verschillende Europese websites op ons geavanceerde Cloud Platform. Door vergaande optimalisaties en gebruik te maken van ons load balancing product draait dit op slechts vier virtuele servers (met name voor redundantie). Hierdoor is MSI verzekerd van de grootst mogelijke betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Het Algemeen Nederlands Persbureau is de grootste nieuwsleverancier van Nederland. ANP voorziet dagelijks websites, kranten en radio- en televisiestations van nieuws.

Exonet levert voor ANP de automatisering van het radionieuws. Middels redundant uitgevoerde virtuele servers in twee geografisch gescheiden datacenters is het voor ANP mogelijk om het nieuws elk uur weer te produceren en uit te zenden op tientallen radiozenders zoals Radio 538 en Q-Music.

Sanoma is in heel Europa actief en in Nederland uitgever van diverse tijdschriften en websites waaronder LINDA, AutoWeek, NU.nl, Kieskeurig en Startpagina.

Voor Sanoma hebben wij een loadbalanced omgeving op ons Cloud Platform gerealiseerd voor de websites InsideGamer.nl en Gamer.nl. Ze hebben gekozen voor de flexibiliteit en doorgroei mogelijkheden van ons Cloud Platform om de enorme piekbelasting tijdens evenementen en exclusieve aankondigingen te kunnen opvangen.

Zicht online is een full service bureau voor online communicatie en ze creëren platforms, campagnes en apps. Klanten van Zicht online zijn onder andere Het Concertgebouw, Erasmus MC, Diabetesfonds, Knauf, en verscheidene zorginstellingen en musea.

Wij verzorgen alle hosting van de door Zicht online opgeleverde projecten. Doordat wij veel meedenken met onze persoonlijke service en op maat gemaakte configuraties heeft Zicht online ons aangewezen als exclusieve hosting partner voor alle projecten en klanten.